Photography

Photography

Fotografie is een vak, tegelijkertijd een hobby en zelfs een passie! Zo staan wij in ons vak en zo bedienen wij onze klanten. We zijn flexibel, kwaliteit staat bij ons altijd bovenaan en we kunnen altijd meedenken met onze klanten. Van der Vaart Photography is gevestigd in Nootdorp. We beschikken over een (grote) fotostudio, maar komen ook (bij u) op locatie. In overleg met u bepalen we wat het beste past bij uw wensen. Een aantal voorbeelden van wat we doen vind u hieronder. Voor het meest recente werk kunt u kijken op de latest work pagina.

Automotive Photography

Voor het fotograferen van een auto, motor, vrachtwagen, etc. bent u bij ons aan het juiste adres. Al 35 jaar zijn we actief binnen de automotive-sector en hebben we ons gespecialiseerd in het fotograferen van auto’s.

Location Photography

Van der Vaart Fotografie is veel te vinden op verschillende lokaties. We fotograferen gericht in opdracht van onze klanten, maar we hebben inmiddels zelf een tal van lokaties ontdekt waar we voor u kunnen fotograferen. Of het een landschap, een stedelijke sfeer betreft of de gezelligheid van een stad waar net de eerste lantaarns aan gaan, we weten ze voor u te vinden.

Events/Documentation Photography

Wilt u uw evenement laten vastleggen voor uw personeel? Wilt u uw klanten een leuke herinnering meegeven? Wilt u een overhandiging of een ander bijzonder moment laten vastleggen? Wij fotograferen uw evenement en zorgen ervoor dat juist die momenten waar iedereen het jaren later nog over heeft terug te zien zijn. In overleg met u maken we een mooie fotoreportage.

Product Photography

Ook voor het fotograferen van uw producten kunt u bij ons terecht. We beschikken over een eigen fotostudio of we komen bij u op locatie. Producten kunnen soms beter in een studio gefotografeerd wierde, dit hangt af van de doeleinden van het product. We gaan uitgebreid met u in gesprek over de mogelijkheden en zo nodig bouwen we op locatie een fotostudio op voorzien van de juiste belichtingen en fotograferen we uw producten in uw eigen omgeving.

Maritime Photography

Bent u leverancier van boten? Wilt u mooie foto’s van de producten? Of liever een stand overzicht tijdens een beurs waar u uw producten verkoopt? Laat het ons weten en wij gaan ervoor zorgen dat uw producten het mooiste tot z’n recht komen!