About us

All you need to know!

Fotografie is een vak, tegelijkertijd een hobby en zelfs een passie! Zo staan wij in ons vak en zo bedienen wij onze klanten. We zijn flexibel, kwaliteit staat bij ons altijd bovenaan en we kunnen altijd meedenken met onze klanten. Van der Vaart Photography is gevestigd aan de rand van Leiden. We beschikken over een (grote) fotostudio, maar komen ook (bij u) op locatie. In overleg met u bepalen we wat het beste past bij uw wensen.

ServicesThe work we provide.

<strong>Automotive Fotografie</strong>

Automotive Fotografie

Voor het fotograferen van een auto, motor, vrachtwagen, etc. bent u bij ons aan het juiste adres. Al 35 jaar zijn we actief binnen de automotive-sector en hebben we ons gespecialiseerd in het fotograferen van auto’s.

<strong>Studio Fotografie</strong>

Studio Fotografie

Van der Vaart Fotografie beschikt over een mooie fotostudio. We fotograferen allerlei producten, desgewenst kan er zelfs een vrachtwagen naar binnen! De fotostudio wordt zo ingericht dat u ieder gewenst product, met of zonder fotomodel, bij ons kunt laten fotograferen. Onze studiofotograaf gaat met u in overleg over de mogelijkheden en zal samen met u bepalen wat we voor u kunnen betekenen.

<strong>Film</strong>

Film

Wilt u uw evenement laten vastleggen voor uw personeel? Wilt u uw klanten een leuke herinnering meegeven? Wilt u een overhandiging of een ander bijzonder moment laten vastleggen?
Wij filmen uw evenement en zorgen ervoor dat juist die momenten waar iedereen het jaren later nog over heeft terug te zien zijn. In overleg met u maken wij een passende film.The TeamWithout them, we're nothing.

Jeffrey van der Vaart

Directeur / Fotograaf

Management, Relatiebeheer, Fotografie

Bastiaan van der Hulst

Fotograaf

Fotografie, Studiofotografie, Digitale verwerking bestanden, (groot formaat) Printwerk, Website Design / Beheer

Tamara van der Vaart

Office Manager

Sign, Administratie, Office management, Personeelszaken, Planning


Our ClientsFamous brands we've worked with.

3M
BMW
Dacia
Hyundai
Louwmam Museum
Mazda
Mercedes
Mitsubishi
Nissan
Opel
Ovivo Holland
RAI Vereniging
Renault
Scania
Suzuki
Tesla
Toyota
Volvo
CRS
MAN