About us

Fotografie

Fotografie is een vak, tegelijkertijd een hobby en zelfs een passie! Zo staan wij in ons vak en zo bedienen wij onze klanten. We zijn flexibel, kwaliteit staat bij ons altijd bovenaan en we kunnen altijd meedenken met onze klanten. Van der Vaart Photography is gevestigd in ‘s-Gravenhage. We gebruiken op verschillende locaties grote en kleine fotostudio’s, maar komen ook (bij u) op locatie. In overleg met u bepalen we wat het beste past bij uw wensen. Voor het meest recente werk kunt u kijken op de latest work pagina.

Wat we doen

Automotive Fotografie

Voor het fotograferen van een auto, motor, vrachtwagen, etc. bent u bij ons aan het juiste adres. Al 35 jaar zijn we actief binnen de automotive-sector en hebben we ons gespecialiseerd in het fotograferen van auto’s.

Studio Fotografie

Uiteraard kunnen we ook foto’s maken in een fotostudio. In samenwerking met verschillende studio’s in het land kiezen we de beste plek voor uw producten. We fotograferen allerlei producten, desgewenst kan er zelfs een vrachtwagen naar binnen! De fotostudio wordt zo ingericht dat u ieder gewenst product, met of zonder fotomodel,  kunt laten fotograferen. Onze studiofotograaf gaat met u in overleg over de mogelijkheden en zal samen met u bepalen wat we voor u kunnen betekenen.

Film

Wilt u uw evenement laten vastleggen voor uw personeel? Wilt u uw klanten een leuke herinnering meegeven? Wilt u een overhandiging of een ander bijzonder moment laten vastleggen?
Wij filmen uw evenement en zorgen ervoor dat juist die momenten waar iedereen het jaren later nog over heeft terug te zien zijn. In overleg met u maken wij een passende film. 

The Team

Jeffrey van der Vaart

Directeur / Fotograaf

Management, Relatiebeheer, Fotografie, Film, Drone

Tamara van der Vaart

Office Manager

Administratie, Office management, Planning

 

 

Clients

Een kleine selectie van de merken waar wij voor werken: