Latest News

Our stories so far.

Een mooi jaar!

Na alle mooie en minder mooie momenten dit jaar willen wij iedereen prettige, warme en fijne feestdagen wensen. Ook wensen wij u voor 2018 veel gezondheid en hopen op een prettige samenwerking zoals we dit jaar hebben gedaan!

Bedankt namens Jeffrey, Tamara, Nick en Bastiaan!

 

Spannend!

We zijn met hele spannende dingen bezig hier binnen van der Vaart Fotografie, maar wat het is houden we nog even geheim…

Vriend

Vriend,

Afgelopen maandag is er iets gebeurd wat niemand heeft zien aankomen: De man die ons ontzettend dierbaar was is tot ons verdriet overleden.
René Pieters, Echtgenoot van, collega van, maar bovenal vriend van ons allemaal is er niet meer.
We zijn verbijsterd: René is in het ziekenhuis overleden nadat hij daar 4 weken geleden binnenstapte met hoofdpijn. Het ziekteproces is zo snel gegaan dat we het nog niet tot ons doorgedrongen is dat René niet meer bij ons terugkomt.
René blijft in onze gedachten als de man die altijd belangstellend naar de ander was en zichzelf volledig kon wegcijferen. Gepassioneerd voor het vak en altijd het meest haalbare probeerde te bereiken. Dat is wat René René maakte. Hij was betrokken en vooral een ontzettend lief mens.
René is niet meer hier, maar bij ons zal hij altijd blijven. Alles wat we met elkaar hebben meegemaakt blijft voor altijd in onze gedachten.

We zullen je vreselijk missen René!

Made in China 

Je ziet het overal. Draai maar iets om en het staat er: “made in china”. Vandaag staat het er ook, levensgroot bij ons in de studio. 晴朗的日子

 

The Italian Job

Deze 3 uomini’s zijn alweer vroeg in movimento naar het Italiaanse landschap om mooie dingen te maken! Saluto!

 

Speelgoed

De nieuwe Nissan GT-R! Een kanon van een auto en afgelopen vrijdag de introductie in z’n natuurlijke habitat.

 

Dooie boel

Het is misschien wel zo warm buiten, dat je bijna het loodje zou leggen. Daarom treffen wij vandaag vast wat voorzorgsmaatregelen. Mocht het gebeuren dan staat ie er vast.

 

#prayfornice

Zondag 14 juni 2015, een maand en een jaar later wordt je opgeschrikt door een verschrikkelijk nieuwsbericht… Een vreselijke daad op de boulevard van Nice. Waar je in 2015 nog leuk overheen aan het scheuren was voor Mazda, liggen nu onschuldige mensen die alleen uit waren op een mooie avond met vuurwerk en gezelligheid… #prayfornice

 

 

Ouwe meuk!

Ieder jaar is het weer een feest om met z’n alle door het nederlandse landschap te scheuren tijdens de RAI Klassieker Rit. Twee weekenden geleden was dat weer zo ver!

Wij als team van der Vaart mogen dit elk jaar verslaan met onze groep. Iedere keer is het weer spannend en concurrent onder elkaar, want, wie maakt de voorpagina voor het terugblik boek?! Is dit hem geworden?

 

Duimpje #tbt

Na gisteren onszelf helemaal vol te hebben gegeten met oranje tompoezen om vervolgens de kroeg in te duiken met de oranjebitter, is het vandaag weer tijd voor throwback thursday. Een kleine teruggooi naar de tijd van het warme weer. Tijdens de shoot van de gefacelifte Mazda CX-5! Aan de gezichten te zien was het een rot dag. GEINTJE NATUURLIJK!

 

3M Intertraffic Amsterdam 2016

In een eerder bericht konden we al zien dat Rene met de zon tussen zijn benen op de bus stond. Toen kondigde we al aan dat we bezig waren met een gaaf project!

Afgelopen week was de Intertraffic Amsterdam 2016. Wij hadden de eer om de 3M Nederland stand van mooi beeld te voorzien. En als je het ons vraagt is dat goed gelukt!

 

 

 

Daar gaat ze…

Met een snik en een traan (door de regen wel te verstaan) is de printer na een lang en voldaan leven hier op de 1e verdieping op weg naar een nieuw werkend leven. De groeten!

Shineeee

Behind the scènes tijdens een opdracht waar we nog niet te veel over kunnen zeggen. Nadere info volgt!

Karma

Is het een vliegtuig? Nee! Is het de nieuwe auto van Batman? Nee! Het is de Fisker Karma, volledig electrisch en vandaag te gast in de studio!

 

Some say…

Een teruggooi naar vorig jaar vandaag de dag. Richard Hammond van het (wel bekende) Top Gear maakt met een enorme ploeg een item over de nieuwe MX-5 tijdens de wereldwijde introductie in Barcelona. Als aandenken kliedert hij een dashbord van een oude MX-5 even vol!

 

Terugblik!

Exact een jaar geleden waren we bij Mazda op bezoek in Duitsland om de nieuwe Mazda 6 te fotograferen, alleen werd dit toch wel overschaduwd door de tragische gebeurtenis in Parijs. De aanslag op Charlie Hebdo…

Een kleine terugblik…

Als we zo is naar buiten kijken, dan zouden we graag even terug in de tijd gaan toen we deze zomer nog heerlijk in de franse zon lagen, uhh fotografeerde natuurlijk…

Best hoog!!

In voorbereiding voor de fotografie van vandaag stijgt Rene alvast boven zichzelf uit…

 

Saint Paul de Vence

Op dit moment in volle gang met de nabewerking van de shoot van afgelopen dagen. De nieuwe Mazda MX-5 aan de Côte d’Azur.

 

Morgen is het zover!

Morgen is het zover!! De jaarlijkse RAI Klassieker Rit. Een dag vol gezelligheid en mooie auto’s. Hopen op mooi weer en we maken er een gezellige en leuke dag van!

Nieuw Design!

Op dit moment zijn we druk bezig met een nieuw design wat betreft de website! Daarom kan het tijdelijk even rommelig zijn maar het resultaat zal prachtig worden. Houd de site in de gaten!!!

Training of Workshop?

Op zoek naar een training / workshop fotografie binnen uw organisatie? We kunnen u helpen uw online verkoopkansen te vergroten door u enkele tips en tricks te geven over de presentatie van uw producten op internet. Een workshop fotografie geheel op maat, voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Ook voor Marktplaats hebben we een aantal tips voor u op een rijtje gezet!
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=95B99inuohs